monstertampongen

Alltså jag vet inte varför jag skriver detta men jag tror att efter min otroliga dipp jag har varit med om behöver jag berätta för er och mig själv att jag lever igen. Check this out:

Idag hade vi franskalektion. Vi hade gramatik och klassen stönade ikapp. Jag låtsades bara plugga men kom på att utan franskaboken ser det inte särkillt trovärdigt ut så jag skulle lite snabbt slita upp franskaboken ur väskan. Plopp, plopp, plopp, det var inte bara franskaboken som for ur utan också den största tampongen jag äger.

Den flyger in under en killes stol. Min första reaktion var att göra en riktig målvaktsräddning för att fånga den innan någon ser den men jag kommer mitt i hoppet på att det kanske inte är så diskret att hoppa in under en killes stol bara sådär. Istället blir det en pirruett och jag söker skydd hos Felicia, jag ber henne kolla lite diskret under killens stol och ge mig ett råd om hur jag ska lösa situationen. Hon bryter ihop. Arja, franskaläraren skuttar fram till oss och uttrycker sin lycka över att felicia tycker att gramatik är lika kul som hon gjorde när hon var liten.

Jag och felicia sitter och småfnissar som de småflickor vi är resten av lektionen, Arja berömmer oss gång på gång för våran entuasiasm.

Nu i efterhand tycker jag att det roliga är min bestörtning över att någon i franskan skulle få veta att det var min tampong. Comeeeeoooon liksom, halva världens befolkning går med bommull i fittan var fjärde vecka. Det är naturligt.



Puss å kram.


RSS 2.0