innan jag går å lägger mej (naaaht)

Jag borde spara alla tårar du kostar mej och sedan dränka dej i dem.

ALLTSÅ. Jag vet inte vad som händer med mej. Gått runt och mullrat hela helgen och varit sur, lättretlig och ledsen. Typ utan anledning. Det är så himla pissigt bara. Funderar på om det kan vara någon slags supertidig PMS. haha äh jag vet inte. I varje fall blir jag lite gladare av att få skriva lite om ilskan och upptäcka hur fånig den egentligen är.

Tar till lite skadeglädje och taggar igång för att ta tag i mitt bildprojekt.

Skadeglädje är fint, eller vad sägs?

får en att längta bort

Suttit och lyssnat på farfars historier från hans ungdom (nostalgi, check). Klickade mej i alla fall in på Emma Petterssons fina blogg och såg att hon har rest till Frankrike. SATAN I GATAN vad avundsjuk jag är. Visst längtar jag till london, men frankrike är även det djupt rotat i mitt hjärta.



Farfarsgubben

Vet ni vad mer jag gjorde imorse? Jo jag sprängde gröten i mikron. Den var everywhere!



Det syns inte på bilden att gröten även satt i taket på mikron. Fick ägna en halvtimma åt att rengöra mikron.



Var arg som ett bi när jag gick hem från skolan, helt utan anledning typ. Blev i alla fall gladare när jag kommer hem och farfarsgubben sitter utanför. Han hade suttit där och väntat någon timme innan jag kom eftersom ingen var hemma. Om sanningen ska fram så var visst någon hemma, min bror. Men farfar har aldrig riktigt förstått finessen med att knacka på dörren.

Nu ska jag ta och försöka att ta hand om det lilla som finns kvar av mina naglar, kanske bakar lite kola sen. Den som överlever får se!





Ligger och solar benen här inne, räcker med att jag öppnar balkongdörren så kan jag få lite sol på mej. Weho.

tuppen är uppe

åhhhhhhhhhh!

Vaknade klockan halv fem imorse och kunde omöjligt somna om. Så jag tänkte att jag kunde ju passa på att ta en lååååång dusch nu när hela familjen sover. Det är ju som skönt att kunnna duscha i mer än fem minuter utan att någon annan i familjen ska stå utanför och panikbanka på dörren för att de vill bajsa. Det är ju kul att vi faktiskt har 2 toaletter i detta huset men tyvärr verkar alla ha just den toan där jag ska duscha som favorittoa.

Observera att med två toaletter menar jag två badrum. Jag duschar alltså inte i TOAN utan i badrummet.

I alla fall:
när jag kravlat mej upp ur sängen och tatt mej till badrummet upptäcker jag att de där små gummigrejerna som ska sitta längs ner i duschkabinen. Ja ni vet, de långa sakerna som gör att inte vattnet ska fara ut över hela badrummet när man duschar? Sånna långa, gummigrejer? Äh. Anyways så fanns inte de där de skulle utan jag hittade dem i hörnet av badrummet. Någon har alltså tagit bort dem. Och jag måste ju få dit dem igen, annars kan jag inte duscha! Har ett smärre helvete och ägnar en halvtimma åt att med ren viljestyrka pressa på dem, centimeter för centimeter. Så fick man dagens träningspass...



ingen rast och ingen ro

- DELICE DELICE DEEEELIIIIIICE! Du måååååååste veva hopprepet åt mej!

När jag äntligen kommit igång med mina engelskafrågor. Då kommer mira och ska ha mej till att stå och veva ett snöre. Suck. Och lång tid tar det eftersom jag inte äger någon talang i det här med hopprep. Jag var ganska egen när jag var liten, ingen skuttande klänningstjej som min syster direkt. Ha ha. Jag satt hellre under min korkek och luuuuuktade på blommorna. Faktiskt, ganska sant.
aaaaah, nu slutade jag ju plugga igen!


My hump my hump my hummmp!!







nu är jag sååå redo att plugga...

Söndag

Söndag är alltid en nyttodag. I alla fall för mej. Städa, träna, (försöka) att äta nyttigt. Gjorde alltså fint på mitt rum idag, duktigt duktigt. Nu sitter jag här i vardagsrummet med min allra finaste syster och tittar på barnprogram. Fint värre!

hjerteknuser


Jag ber er. Lyssna på låten. Den är hela förklaringen till bloggen. Här behövs ingen "30-dagar-get-to-know-me". Eller okej, jag överdriver. Jag är inte till hundra procent ett litet hjerteknus nu, men jag gillar låten.


because i have a bad day



Kom precis hem från Anna. Vi skulle haft en mysig filmkväll med lite folk men min mage sa stopp. Får väl skylla mej själv när jag och Ellen äter både pizza och glass. (jag har sen ett år tillbaka haft gastrit/magkatärr och då är fet mat inte bra, men är man smart så är man). Videon här ovan är såååå jag idag, hah. Fast min bad day lär inte end up på samma sätt.

Jag vet inte om jag ska stanna hemma nu och se en film, bara sova eller om jag ska äta någon bra och sen sticka tillbaka till Anna. Om jag mår lite bättre snart så väljer jag det senare alternativet.

Förresten har min header försvunnit.  Konstigt. Men jag gillade inte den. Anyways.



Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Håkan har alltid rätt.

Okej, JA jag erkänner. Jag är väldigt uttråkad. Tror att jag ska sticka iväg och våldgästa ellen. Fast vet inte om jag vågar, det kan vara ganska farligt på morgonen.

Känner mej som ett trassligt, ensamt borttappat barn idag.





måste bara tillägga:

att jag gillar min statistik :)


Rastlös

Godmorgon, här ligger jag i sängen och kollar bloppis. Har både halsont och halsbränna upp i öronen, tjurar lite över det. Men det som jag ville kalla feber igår är i alla fall borta. Alltså blir det skola idag, hoppas att lärare med flera kan vara lite, lite extra snälla idag. BECAUUUSE I HAVE A BAD DAY!



PhotoBooth, alltid lika charmigt.

Sådär lagom snuvig

sick.

Jag har inte bloggat mycke alls här. Det beror till hundra procent på tidsbrist. Eller nej, lathet. När jag får för mycket att göra slutar det alltid med att jag inte gör någonting. Eviga onda cirklar.

I alla fall hinner jag med ett litet sött blogginlägg nu när jag är sjuk. Vet inte om jag har feber men kroppen är öm och när jag andas låter jag som en brunstig häst (eller nått i den stilen). Det roliga just nu är att jag startade bloggen just för att jag alltid har så-jävla-mycket att skriva om. Men så fort jag plockar fram bloggen på datorn töms skallen, taskigt.

Min allra finaste syster mira är också "sjuk" idag. Fast jag vet inte hur sjuk, hon orkar i alla fall hoppa både hopprep och rocka rockring utan problem. Idag berättade hon för pappa att om man är sjuk blir man frisk fortare av att äta mycket socker, snodde åt sej två sockerbitar och sprang iväg. Smart unge.






Halvkul att det står dasar istället för dansar.

RSS 2.0