Vill du ha te?

- Nej jag kör.

Status: sängläge

Det är fredagkväll. Ligger i sängen medans alla roar sig. Eller nu ljög jag, flyttade mig precis till soffan. Blir till att halvligga här och störa mig på de hemska sångarna i idol. KUL.

Jag har hjärnskakning. Hur jag lyckades med det? Ramlade in i en killes höft, A EN HÖFT. Suck, killens höft var dessutom benig som in i helvete! Så jag mår illa, har huvudvärk och ligger ensam en fredag.

fml

Ellen Key.

Min nya klass heter så. Om ni ville veta. Känner att jag kanske inte är omtyckt och önskad av alla men det kan man kanske aldrig vara. Kan inte ens alla namn än. Får panik. Men det ska nog bli bra.

Har ni som jag tänkt på att alla busschaffisar i Göteborg vinkar till varandra? HELA TIDEN. Det måste ju vara svinjobbigt att vara busschafför! jag menar: se till att inte köra på idioten med barnvagn, vinka till kollegan, stanna, köra, blinka, säga hej, säga godmorgon, god eftermiddag, vinka till kollegan, osv. Nja, inget yrke för mig. Blev helstressad idag av att stå tryckt mot förrarens bås å iakta tjugo minuter av hans arbetsdag.

Att bero på stressad, jag har massor att göra. Träningen börjar om en timme, å HÄR sitter jag och waistar tid.

- tjo.


Personlighetstest

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

Här


Nu är det dags för nya tag.

Heehee, jag lyckades vända det mesta. Unnar mig lite gott te nu å är stolt över mig själv! '

På hjärnan

där elljusspåren ledde hem till middagstid
där allting var modernt runt sjuttiosju
där låghusen slutade och skogarna tog vid
där bodde jag, där bodde du
där bodde jag och du

inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt
jag ville bara vara med dig
jag ville bara vara med dig


nu får jag höra att du lever då och då ifrån en vän
det verkar dom som att allting är okej
jag undrar om du nångång är tillbaks dit igen
och kanske undrar över mig
du kanske undrar över mig

där låghusen slutade och skogarna tog vid
där allt var tyst och stilla som på kort
där nätterna viskade om ett sporrande liv
och när ingenting var gjort
då när ingenting var gjort

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig


men tiden har sin rätt att förändras där den går

och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du

älskade älskade du




Igår somnade jag innan elva. Hade velat sova bort hela dagen men det gick inge vidare å nu ska jag väl gå upp å ta tag i kaoset på mitt rum.

kaos

Jag gör kaos med mitt liv.  Det är som om halva jag vill ha förändring och uppror (och ordnar just det) medan den andra halvan står frusen om fötterna och har panik. Jag vänder upp och ner på allt! Jag tror att jag är ute efter förbättring. men vi kan ju se hur det blir med det.

Har precis pratat i telefon med csn. De säger att jag måste gå kvar i skolan september ut för att få min studiepeng. Jag vill inte göra det. Men känns inte som att jag har mycket val. Idag ska jag i alla fall masa mig bort till skolan. Vi har ett franskaprov som jag inte ens vet vad de handlar om.


fredag

Äntligen fredag. Äntligen! ska i väg nu under helgen. Sen ska jag ringa studievägledningen med mera. För att vara så jäkla nere som jag är har jag ändå massa energi. Jag vill så hemskt gärna till england, är beredd att kämpa lite för det nu.


är ni det minsta brydd i mig ska ni läsa detta


Jag klarar inte av folk som klagar på sina liv offentligt. Som skriver på facebook etc så fort de mår lite dåligt eller så. Folk som varannan status eller vartannat blogginlägg klagar på hur mycket deras liv suger för att sedan gå tillbaka till det vanliga. Glad, sen depp, sen glad, sen jättedepp. Förstår ni? Jag tappar helt sympatin. Jag gillar inte sådana människor. Dppa för er själva eller berätta för era närmaste, annars slutar det med att ni inte tas på allvar.

Jag klarar inte heller av mitt eget liv just nu. Alla plan rasar. Brottningen är katastrof, jag menar det. Skolan är inte heller särsilt kul, känner mig extremt mallplacerad. Och resten skiter sig ännu mer. Jag har inte orken till detta. jag överdriver inte när jag säger att allt rasar på en gång. Jag mår verkligen skit nu. Och det finns inget någon kan göra åt det!

Där ljög jag.

Jag har förresten tagit bort mitt facebook konto av diverse anledningar. Känner att jag vill vara ifred från den världen ett tag nu. Men visst, det känns naket och konstigt. Lite rastlöst. Men nu har jag tid att tänka efter angående viktigare saker. Typ: om jag ska byta klass eller inte. Orkar jag byta klass? Njaa.. Orkar jag vara kvar då? Inte som det ser ut nu.

Jag vet att ni tänker: Lilla dumma Delice, du började skriva att du inte gillar folk som viker ut sina sorger på internet och nu gör du det själv? Är inte det en jävla dubbelmoral att komma med?

Men har jag någonsin utan ironi i rösten sagt att jag gillar mig själv?


detta jävla fält måste fyllas i

Mitt liv var lätt men blev plötsligt jävligt svårt, och när en grej går snett blir plötsligt allt så himla jobbigt. Jag är väldigt dålig på att hantera problem, sämre på att ta hand om mig själv, sämst på att ta hand om mina vänner. Just nu ligger jag i jag-orkar-ingenting-jag-vill-sova-tills-allt-är-över-träsket. Men det är väl bara att trampa på. Simple as that.

Wake me up when september ends.

(Agnes din fina kommentar gjorde mig jätteglad.)


halsont.

jag har ont i halsen, det blev ingen träning. jag vet inte vad som skulle kunna pigga upp mej nu.


VARFÖR finner jag ett intresse i att lägga upp fula bilder på mej själv? varför? suck. tönt.

videoblogg

Vi bablar på och ni tycker att alla fulheter är charmiga, okej?



Så att ni inte tror något annat: När jag sjunger i början gör jag det för att jag tycker att jag sjunger svinfint å inget annat.

(är det bara på min dator som ljudet inte är synkat?)

I'm on my periond.

Håret är stort, hemskt och stort. Törs inte platta det för då ramlar det av. Orkar inte ringa frisören (jag ringde honom sist, hans tur att ringa mig!) I'm in a bad period (not on my "that" period, men det lät bra). Ska lägga mej å sova innan träningen nu.

Visst är jag vacker? (har ögoninflamation)

 

(satan va mycke paranteser jag fick till idag.(stavas det egentligen med e?(parenteser)))

overkill


känslobomb.

jag känner inte för att blogga. har övergett bloggen för mitt lilla blåa block där jag skriver saker som för stunden känns vackra, eller svåra. sen kan jag skratta åt det efter en stund. men jag vill bara säga att jag borde vara världens lyckligaste! jag har så fina vänner. hemskt fina. jag älskar er jättemycket så ni vet det, även om jag inte själv alltid vet det. tack. (kom inte nära mej idag, är en tickande känslobomb).

haha!

RSS 2.0