Och jag vågade aldrig hålla din hand

Vi är inte såna som i slutet får varann

disträ

har gått runt och varit snurrig hela dagen. Känt mej ungefär som när man ser på tv och pratar i telefon samtidigt: lite borta, ofokuserad. Det sabbade träningen för mej, totaly lost.



Över och ut / posern med grönt nagelack och kinesbulle. Tjong.

Nu sticker jag till träningen!

Idag har jag åstdakommit(stavas det så?) detta:

Möblerat

Fixat en planering över mitt sommarlov. Lite nördigt men väldigt nödvändigt! Upptäckte flera dubbelbokningar som jag var tvungen att fixa. Whopsie.

söndag 12.08

Igår natt sov jag ingenting, kollade istället på Easy A, Burlesque och Dear john. Riktigt bra filmer faktiskt.
Inatt sov jag från nio på kvällen till tio på morgonen. Hemma hos ellen. Riktigt mysigt det med faktiskt.


KAN DEE

Jag är så sabla avundsjuk! Jag älskar verkligen att teckna men har lite svårt att göra det. Anledning: Allt jag gör måste jag vara bäst på. Ett sånt hävla handikapp alltså! Jo lite knäpp i bollen är jag nog.

Jag mååste bli bäst i sverige på brottning annars är jag värdelös.
Jag mååste bli sveriges största bloggerska annars har jag ingen talang i att skriva.
Jag mååste ha bäst betyg i klassen annars kan jag lika gärna skita i skolan.
Jag mååste vara bäst på att teckna, varför ska jag annars göra det?

Hajar ni grejen? Jag vet inte om man kan kalla det prestationsångest, känns snarare som något självupblåst maniskt beteende. Och det suger! (Jag är nämligen inte bäst på något av ovanstående exempel. Dream on.) Men. För att återgå till tecknandet då: KAN DE (oh min gud, min idol) hon har ju allt när det gäller att teckna! Talang, stil (tålamod?).

Hoppas att jag fick låna en bild...

ingen riktig husmor

Känns som att jag inte bloggat på jättelänge. Och det är antagligen för att jag hunnit med så mycket sedan dess. Bland annat gått ur grundskolan. (weho!)

Har också upptäckt att jag inte är någon vidare husmor och min kulinariska talang är inte vidare bred. Igår (eller var det förrgår?) skulle jag städa köket men misslyckades totalt, skar mej i fingret, brände fötterna och fick en utskällning för det sabla stöket jag hade ställt till med. Och idag, skulle jag bara värma lite oboy i micron. Tror ni inte då att jag lyckas bränna mej? Ganska ordentligt också. Poor me.

Håret hänger efter sidorna och bara skriker - TVÄTTA MEJ! Yes, ska besvara bönerna nu.


städar

Samtidigt som jag lyssnar på:

Inte för att jag gillar schlager något särskilt utan för att saxofonkillen är minst sagt episk.

sur

Mitt knä gjorde ont idag när jag sprang ( har totalt sprungit mer än en mil sen i lördags, ja stolt.) Mitt knä gör ont nu med. Jag är sur, håll avstånd.



Enda positiva saken just nu är att jag har en bra anledning att kana på rumpan ner för trappan på samma sätt som jag gjorde när jag var en liten tös.

Åh fy tusan

Sitter här nöjt tillbakalutad i soffan och har just inhandlat en mascara för tvåhundra kronor. Har också hunnit med att gnälla på pappa om att jag har dåligt med pengar. Gaymasen gav mej en välförtjänt sprätt på fingrarna.

Om jag skulle pånyttfödas skulle jag bli Kines, en söt sådan. Men ändå sorgligt, barnaga tillåtet, utbered sexuell handel med barn. USCHIA mej.

Prova själv var du skulle födas HÄR.


hug me!



GODMORRAN GODMORRAN! Den snygga lite stela posen framkom av att jag har blivit en stor tjej det senaste och jeansen börjar sitta liite tajt. GAH att man ska växa så mycket när man inte inte har råd att köpa nya byxor hela tin. Fast egentligen har jag nog rätt att kräva pengar av mamma till nya, det är ju hon som matar mej för mycket!

Ska snart pysa iväg och klara av ytterligare en skoldag men innan det måste jag komma på vad jag har glömt... Jag vet att det var något viktigt som jag skulle ha fixat idag på morran men kommer inte ihåg vad! Do you känner igen the feelin' huh? Det suger ju.

Mitt minne har övergett mej. svikare.


äckligt varmt

Funderar seriöst på att investera i en stor fet fläkt att ha här på rummet. För det suger ganska hårt att sova när det är jättevarmt! jag kan inte sooova... goo imorn i skolan.

TITTA! Mitt hår är ju ganska långt. Faktiskt.


busunge.

Ska lura mej själv att plugga nu. Om jag hinner klart med engelskan innan klockan tio ikväll (då torget stänger) så ska jag ta och köpa mej en ben'n'jerrys! Undrar bara vilken som är goast...


Första gången

Vad jag har pysslat med under dagen är ganska ointressant. Jag har i alle fall inte gjort den engelskan jag bordat så den får jag ta tag i nu. Kul liv.

Jag(th) och Tina(tv) i våran allra snyggaste form. Totalt slumpad bild.

Till saken. Jag är sexton år och har aldrig vaxat benen. Jag som annars är ganska smärttålig har faktiskt inte vågat, det verkar superscary. MEN tidigare i veckan bestämde jag mej för att rakhyveln börjar bli långtråkig. Problemet är ju bara att håret växer sååååå långsamt suck. Så idag när jag skulle ha fixat alla prylar man behöver upptäckte jag att jag bara hade en millimeter stubb. I Mean come on! En millimeter, på fyra dar. Suck. Jag får hoppas på en regning sommar eller världens längsta lingonvecka så att jag kan gå och odla regnskog på benen.

ÅTER TILL SAKEN. Någon som läser min blogg och har skallen med sej? I så fall, vad rekomenderas? Varmvax/Kallvax? Vilket märke är bäst? Snälla.

Hugs and Kisses.

tudeluu



Får nog ta och leta reda på min kamera nu så att jag kan bjuda på lite normala bilder. Ligger här och pluggar men kommer ingenvart och i detta vädret känns det ju förbjudet. Så, i'm goin' out.

Oh oh oh, vilken härlig dag!

Gårdagen var underbar! Hann med en massa mysiga saker. Känns verkligen att det är sommar nu när jag hann med årets första nakendopp. Det var dock iskallt i vattnet men sånt får man väl tas med.

Jag började under förra veckan försöka käka liiite nyttigare under en period eftersom jag det senaste gått upp mer i vikt än jag velat. Det gick ganska bra och jag tappade ett kg. MEN min kära Ellen såg till att sabba det igårkväll när hon bjöd på pizza (well, man lever bara en gång). Men idag har jag ju sprungit så kaaanske kan man klara sej i alla fall.

Nu måste jag duscha innan släkten äter upp allt fika. (whopsie)

disappointed

Fult ord där i rubriken. Undra om jag ens stavade det rätt. Sitter här och tampas med en engelskauppsats. Den är det sista vi har kvar att göra i skolan men ändå är jag inte motiverad. Inte det minsta. Jag vet inte var jag ska börja. Eller, jag orkar inte börja. Engelska är inte mitt starka ämne. Jag råkar ibland fortfarande blanda ihop uttrycken cook och cock.

Där hänger min avslutningsklänning och stirrar ondskefullt på mej...

Anna Pytte Panna Welin

Igår kväll när jag som bäst höll på att koka gröt ringde lilla anna och frågade om jag ville följa med ut och åka skateboard, yes ni hörde rätt, skateboard. Jag kan säga att jag nästan aldrig provat förut men det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå och var riktigt kul faktiskt. En erfarenhet och tusen blåmårken rikare.


Yes, googlad bild.

Lite glad.

Även om jag är trött i skallen nu så måste jag säga att idag har varit en bra dag. Fått reda på att jag har MVG att vänta i både musik och idrott. Kanske oförtjänt, men glad är jag. DESSUTOM såg jag att jag har fått massa trevliga kommentarer och då blir jag glad som en barnrumpa! åh. Så kul att någon liksom ser mej. Jag finns. Hah!

 

Bloggtorkan igår berodde på en mindre deppresion tack vare det här med att man ska ha klänning på avslutningsfesten. JAG PASSAR inte i klänning. Verkligen inte! Usch, blir ledsen av att bara tänka på det. JAg ser ut som en kille. En man i klänning. Jag råkar nämligen vara, som många så fint kallar det, vältränad. Pah. Biffig skulle jag kalla det. Känner mej som ett kylskåp. Men om någon nu har ett tips på klänning som skulle passa en tjej med alldeles för stora axlar, säg till!

För att återgå till de roliga delarna av livet så kollar jag på skor till balen. Jag menar, mina fötter är inte manliga i alla fall. Klänningen som jag planerat att ha är ljusbrun och till det planerar jag att ha röda skor. Vad tror ni?



RSS 2.0